Skip to content
Sofia Singer-Songwriter Fest

Ели Рангелова потвърди участието си на Sofia Singer Songwriter Fest 2020

Please follow and like us:

Ели Рангелова е най-младият участник в конкурсните вечери на Sofia Singer Songwriter Fest 2020. 17-годишната певица, китарист и автор на песни е ученичка в 12 СОУ “Цар Иван Асен II”.

Занимава се с музика още от 4-годишна възраст. Подкрепена е от нейните родители, които винаги присъстват на нейните изяви.

През 2019 г. Ели направи дебют на Sofia Singer Songwriter Fest, където участваше в предварителната програма.

Четвъртото издание на Sofia Singer Songwriter Fest – международен фестивал за автори-изпълнители, ще се проведе на 2, 3 и 4.10 в клуб Студио 5, НДК.

Фестивалът се провежда по случай Международния ден на музиката и поезията – 1 октомври – и тази година е посветен на великия британски музикант и композитор Джон Ленън, който щеше да навърши 80 години.

В конкурсната програма ще участват 14 талантливи поети с китари от Сърбия, Хърватия, Румъния, Унгария, Холандия и България, които ще свирят по две свои авторски песни и една песен от репертоара на Джон Ленън. Тричленно жури ще оценява изпълненията, а победителите ще получат награди в края на събитието.

Рецитал ще има словенската певица Дитка, която спечели първа награда в миналогодишното издание. По традиция ще се изяви и група Точка БГ, която е неразделна част от фестивала.

Повече информация може да намерите на сайта http://sssf.eu и ФБ страницата на фестивала https://www.facebook.com/SofiaSSF/

 

 

Plamen Sivov
Plamen Sivov Administrator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =