Skip to content
Sofia Singer-Songwriter Fest

Иван Лазаров потвърди участието си на Sofia Singer Songwriter Fest 2020

Please follow and like us:

Вокалистът на китарното трио Le’Push ще бъде сред участниците в конкурсната програма на Sofia Singer Songwriter Fest 2020.

Певецът се прочу покрай “Гласът на България”, където постигна сериозни успехи.

Иван Лазаров е от Добрич, но живее в Пловдив, където се изявява заедно с Момчил Атанасов (китара) и Ясен Димитров (перкусии) в клубната сцена. Стилът на групата е акустичен рок, блус, поп и реге.

В момента формацията работи върху втория си албум. Първият се казва “Неозаглавен”, а актуалният сингъл е “Лице”.

Четвъртото издание на Sofia Singer Songwriter Fest – международен фестивал за автори-изпълнители, ще се проведе на 2, 3 и 4.10 в клуб Студио 5, НДК.

Фестивалът се провежда по случай Международния ден на музиката и поезията – 1 октомври – и тази година е посветен на великия британски музикант и композитор Джон Ленън, който щеше да навърши 80 години.

В конкурсната програма ще участват 14 талантливи поети с китари от Сърбия, Хърватия, Румъния, Унгария, Холандия и България, които ще свирят по две свои авторски песни и една песен от репертоара на Джон Ленън. Тричленно жури ще оценява изпълненията, а победителите ще получат награди в края на събитието.

Рецитал ще има словенската певица Дитка, която спечели първа награда в миналогодишното издание. По традиция ще се изяви и група Точка БГ, която е неразделна част от фестивала.

Повече информация може да намерите на сайта http://sssf.eu и ФБ страницата на фестивала https://www.facebook.com/SofiaSSF/

 

Plamen Sivov
Plamen Sivov Administrator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − nine =