Skip to content
Sofia Singer-Songwriter Fest

Известният румънски импресарио и продуцент Даниела Кристеску прие поканата да бъде жури на Sofia Singer Songwriter Fest 2019

Please follow and like us:

Третото издание на фестивала ще се проведе на 26, 27 и 28 септември 2019 г. в НДК, клуб Студио 5 от 18 ч. Сред чуждестранните гости ще бъдат артисти от Босна, Словения и Ирландия. 

За член на журито бе поканена Дана Кристеску. Тя е известен пиар и продуцент на акустична музика в Румъния. От 20 години насам тя е водещо име в музикалната индустрия и член на борда на много организации. Освен на музикални събития, тя е промоутър и на филмови фестивали, както и на международни срещи по изкуствата. Организатор е на концерти в Румъния на известни артисти – Ricchi E Poveri, Sandra, Oscar Benton, Smokie, Ambra Marie, Tasha Rodrigues и други, както и на престижни фестивали за рок, джаз и фолк. Сред тях са Sibiu Jazz Festival, International Book & Music Fair, Folk you! Vama Veche, Bistrita Medievala, DreamFest Slatina, Kevin Costner & Modern West и други. Дана Кристеску е и опитен тур мениджър. Работи с някои от най-известните румънски артисти – Овидиу Николеску, Нарчиса Сучу, Мария Георгиу, като организира за тях концерти в Австрия, Германия, Италия, Франция и Белгия. Тя работи активно с най-големите музеи в Румъния, културни центрове и известни оркестри. Промотира и класическа музика. От 2018 г. насам Дана Кристеску работи и с кънтри певицата Лили Друмева като организира нейни концерти в Букурещ, Брашов, Сибиу и Калафат, както и участия в медиите.

Лили Друмева
Лили Друмева Author

Лили Друмева е музикант и журналист с 20-годишен опит.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =