Skip to content
Sofia Singer-Songwriter Fest

Певецът и актьор Радослав Владимиров ще бъде сред българските участници на третото издание на Sofia Singer Songwriter Fest 2019

Please follow and like us:

Третото издание на Sofia Singer Songwriter Fest ще се проведе между 27 и 29 септември 2019 г., в клуб Студио 5 от 18 часа. Тази година в конкурсната програма за автори изпълнители ще участват 12 артисти, сред които шестима българи и шестима чужденци от САЩ, Унгария, Словения, Хърватия, Босна, Полша и България. 

Сред българските артисти е талантливият певец и актьор Радослав Владимиров. Роден е през 1993 г. в София, където завършва Банкова гимназия. Още като ученик се занимава с изкуство, като се научава да свири на китара и участва в самодейни постановки. Следват покани от представления в различни театри, сред които „Котка върху горещ ламаринен покрив“, мюзикълите „Коса“, „Алиса в Страната на чудесата“ и „Мамма Миа“. Радослав Владимиров е автор на песента „Черно и бяло“, която се радва на голяма популярност в интернет. Изпълнява я заедно със Stefeto от група DMS. 

Plamen Sivov
Plamen Sivov Administrator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − six =