Skip to content
Sofia Singer-Songwriter Fest

Промени в програмата на четвъртото издание на Sofia Singer Songwriter Fest 2020

Please follow and like us:

Тази година ще се проведе четвъртото издание на Sofia Singer Songwriter Fest – международен фестивал за автори-изпълнители. Мястото ще бъде Клуб 1857, София, ул. Сан Стефано 22 (срещу БНТ), а датите са 3 и 4 октомври от 16 до 20 часа.

В конкурсната програма ще се изявят 8 талантливи артисти, които ще изпълнят по две свои авторски песни и една песен от репертоара на Джон Ленън.

Тричленно жури в състав: Пламен Сивов, Васил Громков и Ведран Иворек (Хърватия) ще ги оценява, а победителите ще получат награди в края на събитието.

След конкурсната програма ще има и рецитали, които ще бъдат обявени допълнително.

Фестивалът се провежда по случай Международния ден на музиката и поезията – 1 октомври – и тази година е посветен на великия британски музикант и композитор Джон Ленън, който щеше да навърши 80 години.

Повече информация може да намерите на сайта http://sssf.eu и ФБ страницата на фестивала https://www.facebook.com/SofiaSSF/


ВАЖНО!

Съгласно решение на МС извънредната епидемична обстановка в България се удължава към момента до 31 август 2020. Тъй като не можем да предвидим развитието на събитията до и по време на дните на провеждането на фестивала Sofia Singer Songwriter Fest 2020, съществува риск от въведеждане на по-строги ограничителни мерки, включително забрани за преминаване на границата, забрани за провеждане на публични събития на закрито и т.н.

Поради това нека участниците и гостите на събитието да знаят, че е възможно в последния момент фестивалът да бъде отменен или да се състои със съкратена програма. Към момента работим активно по организацията на фестивала при спазване на въведените противоепидемиологични мерки.

Plamen Sivov
Plamen Sivov Administrator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =