Българската кънтри певица и журналист Лили Друмева-О’Райли, ще пусне нов сингъл на 14 февруари – Денят на влюбените. Песента се казва „Runaway Man”. Автор на музиката и текста е Лили, а записите са направени от Стамен Янев.

В продукцията участват музиканти от Чехия и Словакия – Пепа Малина (цигулка) и Михал Барок (мандолина). Китарите са изсвирени от Райко Пепеланов и Лили Друмева.

„Runaway Man” е третата готова авторска песен от предстоящия самостоятелен албум на певицата, който се планира да излезе в края на 2021 година. Паралелно с това, изпълнителката работи и върху нов албум с нейната група Lilly of the West, озаглавен „Swings & Heartaches volume 2”.

Към новия сингъл, Лили засне и подходящ видео-клип с участието на младия актьор Денис Никифоров, в ролята на „бягащия мъж“. Кадрите са направени в софийското метро на спирка „Театрална”, както и в интимна атмосфера от спалнята на певицата. Оператор и режисьор на лентата е Владимир Василев, с когото Лили Друмева има дългогодишно партньорство.

Очаквайте премиерата на сингъла и видео-клипа на 14 февруари (неделя) в социалните мрежи и официалния YouTube-канал на певицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + ten =