Младата певица Юлияна Мур, която спечели трета награда на фестивала Sofia Singer Songwriter Fest 2021, включваща 10 часа звукозапис в студио „Ретро”, успя да ги оползотвори. През декември тя записа две авторски песни „Endless Fight” и „Enough Is Enough” при звукорежисьора Станислав Донев – продуцент и собственик на студиото, един от най-добрите в областта на акустичния звукозапис в България. Песните са акустични и разкриват изключителния талант и майсторство на изпълнителката.

Младата поетеса с китара Юлияна Мур е родена в град Пловдив, но е отраснала в Севлиево. В момента учи във Велико Търново. От 2010 година активно пее и свири на пиано, а през последните няколко години усвоява и свиренето на китара. Пише авторски песни в стил инди-поп. Нейни идоли са Ед Шийрън и Джон Мейър. Новите й песни, записани в студио „Ретро”, ще бъдат представени по радиото в предаването „Настроение с Лили” през януари.

Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето шесто издание. Датите са 30 септември, 1 и 2 октомври 2022 година. Мястото отново е клуб „1857” (ул. Сан Стефано 22, срещу БНТ), където в уютна атмосфера ще се изявят талантливи артисти от България и чужбина. Те ще изпълнят по две авторски песни и една на Пол Маккартни. През 2022-та легендарния член на „Бийтълс” навършва 80 години.

За големия финал е планирано групово изпълнение на емблематичната песен на Бийтълс – „Let It Be”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + three =